Θερινά Τμήματα  Γ’ Λυκείου 2020

 

Στα Φροντιστήρια ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ τα θερινά τμήματα προετοιμασίας είναι πραγματικότητα και λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια! Οι μαθητές που επιλέγουν τα θερινά τμήματα προετοιμασίας εκμεταλλεύονται το διάστημα που μεσολαβεί από τη λήξη των μαθημάτων της Β’ Λυκείου μέχρι τις οικογενειακές διακοπές την περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου, προκειμένου να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις της επόμενης χρονιάς και να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων υποψηφίων. Ειδικά φέτος, λόγω της απώλειας πολλών ωρών διδασκαλίας στα σχολεία και της σχετικής χαλάρωσης που αυτό επέφερε σε μεγάλο αριθμό μαθητών που δεν παρακολουθούσαν παράλληλα ένα οργανωμένο φροντιστηριακό πρόγραμμα προετοιμασίας, η θερινή προετοιμασία αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2021.

 

Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας θα ξεκινήσουν στις 15/06/2020 και θα ολοκληρωθούν στις 10/07/2020. Πρόκειται για ένα οργανωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, με κάλυψη σημαντικού τμήματος της ύλης της Γ' Λυκείου και παράλληλη κάλυψη ειδικών αναγκών των υποψηφίων, ενόψει της καθοριστικής χρονιάς.

Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας, που θα λειτουργήσουν κατά το διάστημα αυτό, θα συνεχίσουν με την ίδια σύνθεση από τις 31/08/2020, από το σημείο της ύλης όπου σταμάτησαν.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΖΩΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθήματα

Ώρες/Εβδομάδα

Μαθηματικά

5

Αρχαία

6

Χημεία

3

Μαθηματικά

5

Φυσική

4

Ιστορία

3

Βιολογία

4

ΑΟΘ

3

Έκθεση

2

Έκθεση

2

Έκθεση

2

Έκθεση

2

Χημεία

3

Κοινωνιολογία

2

Φυσική

4

ΑΕΠΠ

2

ΣΥΝΟΛΟ

14

ΣΥΝΟΛΟ

13

ΣΥΝΟΛΟ

13

ΣΥΝΟΛΟ

12

 

Οι εγγραφές μαθητών στα θερινά τμήματα προετοιμασίας έχουν ήδη ξεκινήσει! Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Φροντιστηρίων Ανατολικό στα τηλέφωνα 2310 446816 (Καλαμαριά), 2310 403660 (Ντεπώ) και 2310 265556 (Κέντρο) ή στείλτε email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις anatoliko@anatoliko.edu.gr, bolgas@anatoliko.edu.gr και kentro@anatoliko.edu.gr .

 

Καλό Καλοκαίρι και Καλή Επιτυχία!